Cartier – ringen för prinsessan

cartierKommer du ihåg när du var en liten flicka som du trott att du var en prinsessa och en dag du skulle träffa en stilig, ung man som var en prins? Han skulle åka upp till dig på sin vita hingst, sopa dig av dina fötter, förklarar hans odödliga kärlek till dig och ber dig att gifta sig med honom. För att bevisa sin eviga kärlek till dig att han skulle ge dig en sak som symboliserar mer än något annat hur speciell du är för honom, en diamantring och inte bara någon diamantring – en Cartier diamantring – en symbol för skillnad och lyx, som extravagant som hans kärlek är för dig.

Det är en ny dag

Igår var det barndomen och sagor; idag du är en kvinna i sin egen rätt. Du tjänade grader, fick din första riktiga jobb, betalade din tull och landade så viktigt marknadsföring ställa din karriär på snabbspår. Lika betydelsefull som dessa milstolpar är, du fortfarande drömmer om att vara en prinsessa. Vem sa att du inte kan vara en stark, självständig kvinna, och på samma gång, en prinsessa? Du vet precis när din prins kommer och poppar den fråga han skall förkunna för hela världen extravagans av hans kärlek till dig genom att placera på fingret en Cartier diamant förlovningsring oöverträffad i elegans och skönhet.

Tillverkningen av Cartier ringar

Cartier diamantringar engagemang skapas för den mest kräsne smak. Skickliga hantverkare börjar med diamanter som valts för deras utomordentliga eld och tydlighet. Mödosamt och exakt skuren i en av flera former, är de så småningom placeras i anpassade tillverkade inställningar platina, gult guld, eller vitt guld individuellt utformade för att visa diamant i hela sin prakt. Oavsett om det är en två karat päron cut solitär som i platina eller en en karat smaragd diamant som i gult guld finns det en Cartier diamant engagemang ring som är en förklaring på allt du betyder för honom.

väljer Cartier ringar för att låsa upp prinsessan i dig

Cartier diamantringar engagemang … för prinsessan i varje brud ska vara. Låt din barndom fantasier utvecklas och bli prinsessan som du alltid drömt om att bli – sin prinsessa. Och låt prinsen förklarar hans eviga kärlek för dig att hela världen med en ring som sammanfattar allt en kärlek bör vara mellan en prins och hans prinsessa, en konstfullt utformad och frodigt utformad Cartier diamant förlovningsring.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.